In één keer goed

De kwaliteit die onze klanten ervaren, maken we samen, vraagt aandachtige concentratie, volhardende discipline en de wil om in één keer een goed product neer te zetten.
Ons kwaliteitsbeleid vertrekt daarom vanuit één simpele definitie: Kwaliteit is een serieuze zaak.

Wij volgen daarbij deze regels:

Onze ambitie is om ons voortdurend te verbeteren in een veranderende wereld.
Onze taak is om producten te leveren die voldoen aan de wensen van onze gewaardeerde klanten.
Het voorkomen van menselijke fouten op het gebied van constructieve engineering, met name in de adviezen, tekeningen en berekeningen waarmee buiten gebouwd wordt, is van levensbelang.
Onze overtuiging is dat slechts een breed gedragen bewustzijn en een gezamenlijk nastreven van kwaliteit onderscheidend bijdraagt aan het succes van onze onderneming.
 
Ambitie
Om onze ambitie te realiseren vertrouwen we op ons ondernemerschap. Al meer dan 35 jaar laten wij zien dat wij interne en externe ontwikkelingen succesvol kunnen vertalen naar een succesvolle bedrijfsvoering.
 
Taak
Om onze taak blijvend te kunnen vervullen investeren we stevig in innovatie, leiden wij onze medewerkers goed op, hebben we een goed functionerend kwaliteitssysteem en leren wij van onderzoek naar klanttevredenheid.
 
Levensbelang
Omdat kwaliteit soms letterlijk van levensbelang is, zien wij strak toe op het toepassen van alle (deel)processen met preventieve maatregelen. Projecten worden niet gestart zonder deugdelijke voorbereiding, (deel-) producten worden niet uitgeleverd zonder deugdelijke controles.
 
Overtuiging
Om onze overtuiging te helpen en ondersteunen maken wij gebruik van het stappenplan ‘ISO & Sowieso’. Het geeft een leidraad voor alle medewerkers voor alle voorkomende werkzaamheden. Hierdoor worden ook de werkzaamheden die niet onder het gecertificeerde deel van het kwaliteitssysteem vallen, gestuurd door een kwaliteitsfilosofie en duidelijk omschreven aan te houden stappen.