Waarom Wagemaker

Er zijn niet veel werkgebieden waar het eindproduct ook over 80 of zelfs 100 jaar nog een plaats heeft in onze samenleving. Onze projecten zijn zichtbaar, tastbaar en blijvend in het landschap.

En dat is leuk! Het doet er toe.

Al meer dan 35 jaar en inmiddels met 75 collega’s werken we dagelijks en met veel plezier aan infrastructuur, de levensaders in onze leefomgeving.

Onze medewerkers hebben voornamelijk een HBO of TU achtergrond. De aanwezige senioriteit biedt onze klanten een inhoudelijke oplossing op een zeer hoog niveau en nieuwe medewerkers het vertrouwen van een uitdagende werkomgeving.
We investeren in innovatie, kennisontwikkeling en kennismanagement. We werken met uitstekende hulpmiddelen. Gereedschap is actueel en op orde, wordt tijdig vervangen, en is in voldoende mate aanwezig.

Voor de inzet van de juiste adviseurs hanteert Wagemaker een toegankelijke en platte organisatie met vier vakgroepen: Proces- en contractbeheersing, Constructief ontwerp, Contractvoorbereiding en Virtual Design.

De vakgroepen staan onder leiding van managers die tegelijkertijd ook projecten uitvoeren. Soms als projectleider, dan als specialist. Zo blijven we klantgericht en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De stafafdelingen zijn compact en efficiënt ingericht.

Wij helpen u graag:

Proces- en contractbeheersing
O. (Olaf) Dirkx

Constructief ontwerp
H.W.R.M. (Helen) Meulendijks

Contractvoorbereiding
J.W. (Jan-Willem) Alberts

Virtual Design
D.H.M. (Dennis) Gubbels

P&O
M. (Marleen) Vergouwe

Directie
E.J. (Erik) Wagemaker
Y.E. (Yvonne) van den Bogaard
O. (Olaf) Dirkx

Te bereiken via (073) 521 64 00 of e-mail