Wagemaker ervaart ‘maatvoering in de praktijk’ !

Wagemaker is altijd sterk verbonden met de praktijk en wil graag op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden. Vanuit de ontwikkeling naar de digitale maatvoering op de bouwplaats hebben wij een dag “maatvoering in de praktijk” georganiseerd.

Onder leiding van collega Stefan Broeders hebben verschillende collega’s kennis mogen maken met de actuele techniek van maatvoeren in het veld. Mede hierdoor hebben collega’s een beter beeld van de mogelijkheden die de techniek te bieden heeft. Als basis is een compleet palenplan dat door Wagemaker ontworpen is naar buiten vertaald. De verschillende mogelijkheden om een model en/of tekening te gebruiken zijn ervaren. Deze ervaringen worden direct gebruikt bij het opstellen van 3D modellen en bij de communicatie met de bouwplaats in het algemeen.

De reacties waren positief en we gaan binnenkort een vervolg geven aan dit soort praktijksessies.
 

Dennis Gubbels

EmailLinkedin

Dennis Gubbels

Hoofd vakgroep Virtual Design