Werken bij

Bij Wagemaker kom je te werken in een hecht team van gezellige en bevlogen collega’s. Samen zorgen we voor een uitdagend en motiverend werkklimaat waar jij je snel thuis voelt. Onze organisatie bestaat uit ongeveer 80 collega’s en kent een platte structuur met een pragmatische, informele sfeer. Bij ons geniet je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, met ruimte voor jouw inbreng en ideeën. Met de uitdagingen die we van onze opdrachtgevers krijgen en de uitdagingen die je zelf mee creëert, kun je gepassioneerd en met trots bouwen aan civiele kunstwerken en hun omgeving.

Samenwerking, werkplezier en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. We vinden het dus belangrijk om jou goed te leren kennen, te weten wat jou drijft en wat jouw ambities zijn. We hebben veel contact met elkaar, zowel als we vanuit huis werken als op kantoor. We houden periodieke bijeenkomsten, staan stil bij projectmijlpalen, en houden van een feestje op zijn tijd. Uiteraard hebben we ook oog voor onze omgeving. Fun2Care is bijvoorbeeld onze eigen stichting waar collega’s met plezier (fun) werken aan gezamenlijke activiteiten voor goede doelen (care).

Wij bieden je een contract met een prima passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We spreken vooral kaders af, omdat we geloven dat onze collega’s als professionals heel goed in staat zijn om zelf passende oplossingen  aan te dragen die bijdragen aan zowel hun eigen welzijn als het belang van Wagemaker. Een goede balans tussen werk en privé vinden we ook belangrijk. Zo bieden we 33 vakantiedagen (bij voltijds dienstverband) en zijn je werktijden en een parttime invulling van je functie bespreekbaar. Langetermijnrelaties, innovatie en expertise vormen ons fundament. We investeren daarom graag in de ontwikkeling van je persoonlijke talenten en ambities.

Meer weten over wie we zijn en waar we voor staan? Hier lees je er meer over.

Ook deel uitmaken van onze organisatie?

Monique would like to tell you more about it:

Monique van Delft

HR-adviseur

T +31 (0)6 82 80 28 88
E werken@wagemaker.nl