header image
Work at

Dennis

Ik mag me gelukkig prijzen. Samen met mijn vrouw Ellen en onze kinderen Sem en Tess geniet ik volop van het leven. Bij Wagemaker stuur ik een team aan en vorm ik het bestuur met Helen en Olaf.

In Tilburg studeerde ik civiele techniek aan de Hogeschool Midden-Brabant (inmiddels AVANS Hogeschool).  In het derde jaar moest ik op zoek naar een geschikte stageplaats. Ik werd getipt over Wagemaker, schreef een brief, ging op gesprek en het bleek later het laatste sollicitatiegesprek te zijn dat ik voerde. Ik ging aan de slag bij de afdeling uitvoering, waar ik het werken buiten kon combineren met het werk binnen. Inmiddels heb ik mijn 15-jarig jubileum gevierd en sta ik mee aan het roer. Wagemaker biedt je die kansen. Het is hard werken, soms met vallen en opstaan, maar je wordt altijd gesteund. Als je iets echt wil en ervoor gaat, dan kun je het waarmaken.

Wagemaker heeft een uitdagende toekomstvisie. We hebben het doel gesteld en de weg er naartoe geschetst. De komende jaren gaan we er samen de schouders onder zetten. Vanuit de directie mag ik mee sturen en als teamleider ben ik samen met de andere teamleden dagelijks betrokken bij de projecten. Het realiseren van die toekomstvisie zie ik als grote uitdaging voor mijzelf en voor de organisatie.

‘De vrijheid en saamhorigheid zijn echt iets unieks. Je kunt hier zijn wie je bent, je krijgt ruimte om je eigen pad te volgen en er wordt elke dag op een fijne manier gewoon heel hard gewerkt.’

Als kennisbureau investeren we veel in leren en ontwikkelen. Het mooie van Wagemaker is dat we daarbij altijd kijken naar de persoon, aandacht hebben voor jouw drijfveren, je levensfase en persoonlijke wensen. Zo ontwikkel en groei je in je eigen tempo. Uiteraard zijn er bij ons ook kaders, maar overall is er heel veel vrijheid. Die vrijheid, eerlijkheid en gemoedelijkheid vind ik echt kenmerkend.

Zowel privé, in verenigingsverband als op het zakelijke vlak haal ik er voldoening uit om andere mensen te helpen. Als Limburger staat de organisatie van het carnavalsfeest met stip op 1. En ik feest natuurlijk heel graag mee als het uiteindelijk zo ver is. Daarnaast zit ik elke zondagochtend op de mountainbike en probeer ik wekelijks een uurtje te basketballen.

Deze diversiteit houdt het voor mij inspirerend en uitdagend. Ik ben trots op de bijdrage die we leveren aan de maatschappij. Het is heel erg gaaf om elke dag met elkaar bezig te zijn om Nederland mooier te maken, om te bouwen aan een stabiel bedrijf en om alle kansen te benutten om ieders ambitie waar te maken.

Ook deel uitmaken van onze organisatie?

Monique would like to tell you more about it:

Monique van Delft

HR-adviseur

T +31 (0)6 82 80 28 88
E werken@wagemaker.nl

More about work at Wagemaker: