header image
Work at

Els

Ik heb een brede basis met zowel een grafische, bouwkundige als architectuuropleiding aan de Academie voor Bouwkunst in Arnhem. Bij verschillende architectenbureaus had ik diverse kanten van het vak ervaren toen een studiegenoot me in contact bracht met het bedrijf waar haar man werkte. Of we hier iets voor elkaar konden betekenen? Een andere invalshoek, andere tak van sport, maar zeker zoveel uitdaging.

Als architect werk ik aan de inpassing en vormgeving van infrastructurele kunstwerken. Daar gaat mijn hart sneller van slaan! Door mijn brede achtergrond, draag ik daarnaast bij aan de interne vormgeving, branding en externe communicatie. Die enorme variatie vind ik geweldig: lekker stoeien met een piepklein of juist heel groot project, het vinden van de juiste balans en de meerwaarde. En tenslotte een heel tevreden opdrachtgever.

Ik had van tevoren niet kunnen bedenken dat ik het hier zo naar mijn zin zou hebben. De charme van dit familiebedrijf is dat de organisatie een zekere omvang heeft en je met elkaar aan hele mooie projecten werkt. Er hangt een goede sfeer, met veel ruimte voor humor en eigen ideeën.

Het is heel bijzonder om aan projecten te werken die zo’n lange levensduur hebben en zo veel impact op ons dagelijks leven. Bruggen waar je dagelijks overheen rijdt. Een project waar ik erg trots op ben is Busstation Woensel XL in Eindhoven. Ik heb het busstation ontworpen en samen met mijn collega’s het hele werk van het allerprilste begin tot de laatste schroef begeleid. Ik heb het busstation dan ook al een aantal keer als ‘Architect in de klas’ op basisscholen laten zien. Dan maak je de jongeren enthousiast door ze stap voor stap uit te leggen wat er allemaal komt kijken bij de bouw van een civiel kunstwerk.

Er hangt een goede sfeer, met veel ruimte voor humor en eigen ideeën.’

Mijn eigen betrokkenheid zie ik ook terug bij Wagemaker. De grote transitieopgaven, dat we echt anders moeten leven, werken en bouwen, als we een gezonde, leefbare toekomst willen. Welke materialen hebben de toekomst? Welke energiebronnen? Daar wil ik graag aan bijdragen. En daarnaast wil ik vormgeving in de infrastructuur zichtbaarder maken, met alle aspecten ervan, op een manier die bij me past.

Samen met mijn gezin heb ik een goed gevulde agenda: sport, clubjes, familie, vrienden en een helpende hand bieden waar nodig. Kortom er is genoeg te doen en er kan altijd nog wel een bordje bij. Onder het motto ‘meters maken om fit te blijven’ maak ik tijd vrij voor hardlopen én volg ik ook sinds jaar en dag tekenlessen. Ook dat moet je namelijk blijven trainen.

Ook deel uitmaken van onze organisatie?

Monique would like to tell you more about it:

Monique van Delft

HR-adviseur

T +31 (0)6 82 80 28 88
E werken@wagemaker.nl

More about work at Wagemaker: