header image
Work at

Monique

Jaren geleden al heb ik mijn passie gevonden in het vakgebied van HR en ik werk dan ook als HR-adviseur bij Wagemaker. Tijdens de sollicitatieprocedure voelde ik meteen, na een paar interessante gesprekken, dat dit de juiste stap was.

Wat Wagemaker voor mij echt bijzonder maakt is de samenwerking met de collega’s. De drive die er is om elke dag samen te bouwen aan mooie projecten en daarbij aandacht te houden voor elkaar. Dat geeft mij een heleboel energie. Vanuit mijn rol help ik anderen hier ook in verder. Het is echt gaaf om te ervaren dat vrijheid en verantwoordelijkheid bij Wagemaker geen holle begrippen zijn, maar dat we hier daadwerkelijk invulling aan geven. We bepalen jaarlijks met elkaar de doelstellingen en stemmen de bijdrage van HR daarop af. Vervolgens bepalen wij zelf de verdere invulling en aanpak en houden continu ruggespraak met het MT over de voortgang. Ik ben er trots op dat we met elkaar kaders afspreken in plaats van regels. Dat geeft regelruimte waarbij we vertrouwen op de professionaliteit van onze collega’s. Dat past goed bij mij en bij de organisatie.

Bezig zijn met projecten waar je energie van krijgt, gun ik iedereen!’ 

De bedrijfsbrede kansen en uitdagingen hebben we vastgelegd in onze strategie, onze Route 2030. De bijdrage die ik daar de komende periode aan ga leveren sluit heel erg aan bij mijn persoonlijke drive: continu bezig zijn met de ontwikkeling van mens en organisatie. De focus ligt hierbij op het verder uitwerken en implementeren van ons collectief ontwikkelprogramma voor collega’s en teams. Elke dag met elkaar beter worden geeft veel energie. Daarmee vergroot je de samenwerking, betrokkenheid en verbinding. Dat is wat ons zo’n mooi team maakt. Ik hoor geregeld van collega’s dat ze zich zo thuis voelen bij Wagemaker. Dat is toch prachtig!

Mensen vind ik ontzettend boeiend. Mij krijg je dan ook heel snel enthousiast voor allerlei activiteiten samen met vrienden en familie, zoals het bezoeken van concerten, festivals, restaurants, maar ook wandelingen met de daarbij horende mooie gesprekken.

Ook deel uitmaken van onze organisatie?

Monique would like to tell you more about it:

Monique van Delft

HR-adviseur

T +31 (0)6 82 80 28 88
E werken@wagemaker.nl

More about work at Wagemaker: