HRM-beleid

Bij dit bezoek aan onze website kruisen onze wegen. Om elkaar blijvend te kunnen vinden, is het belangrijk dat de ontwikkeling van onze organisatie en jouw loopbaan parallel blijven lopen.

Om dit doel te bereiken hebben we bij Wagemaker een gestructureerde aanpak om het realiseren van ambities blijvend te borgen; een doordacht personeelsbeleid.

De verkorte weergave geven wij je hieronder:

  • De basis is duidelijk en geeft geen aanleiding tot vragen
  • De leidinggevende maakt echt contact met de medewerker
  • Energie is bepalend
  • De ambitie van het bureau is altijd groter dan op dit moment wordt waargemaakt

 

PDCA personeelsbeleid

Basis
In de markt zijn geen concurrenten die substantieel afwijken in primaire of secundaire arbeidsvoorwaarden. De principes van marktconcurrentie voorkomen dit. Echter, de basis moet goed zijn. Dit hebben we geregeld, hopelijk met een positieve verrassing ten opzichte van je huidige arbeidsvoorwaarden.

Bij de basisuitgangspunten hoort ook dat jij je uitspreekt over de genoemde missie van het bureau. Het is voor ons belangrijk op dit moment al duidelijk te maken wie wij zijn, met aan jou de vraag of dit je aanspreekt.

Contact
Als wij je leren kennen, echt kennen, dan pas weten wij waar jij jouw energie uithaalt en waar je die voor in wilt zetten. Wij erkennen hierbij dat de balans tussen privé en zakelijk een belangrijke factor is en geloven dat `werken’ een zingevende bezigheid moet zijn. Het contact kan zich ontwikkelen, als het door beiden als constructief en plezierig wordt ervaren.

Energie
Wij zijn er vooral voor de zakelijke energie. Dat is de enige energie die wij in de markt aan onze klanten kunnen verkopen, de enige energie die wij bij jou kunnen aanboren en ontwikkelen. Wij voelen als familiebedrijf daarbij een stevige verantwoordelijkheid voor continuïteit, zowel zakelijk als privé.

Ambitie
Onze leidinggevenden hebben altijd een lijst met ontwikkelprojecten, de ambities van het bureau. Bij deze ambities horen ook die passende uitdagingen waarmee energie en passie bij jou kan worden vrijgemaakt.

Gezelligheid en interessante projecten zijn daarbij voor ons vanzelfsprekend!

Meer weten? Neem gerust contact op of stuur een open sollicitatie.