Werken bij

Leren en ontwikkelen

Ten behoeve van onze partners en opdrachtgevers werken we aan strategische doelstellingen. We voorzien hen van de meest passende oplossingen voor hun vraagstukken door praktisch en betrokken te sturen op kwaliteit en innovatie. Hiervoor is het van groot belang dat we als organisatie continu blijven investeren in leren en ontwikkelen.

Leren en ontwikkelen is het integreren van nieuwe kennis, vaardigheden en gewenst gedrag. We faciliteren en stimuleren dit nadrukkelijk, zowel gezamenlijk als individueel. Als organisatie zorgen wij voor de kaders en de gemeenschappelijke doelen. Wij vertrouwen erop dat jij als collega graag bijdraagt aan het bereiken van deze doelen, dat je je graag verder wil ontplooien en dat je hierin het liefst zelf de regie neemt. We blijven steeds met je in gesprek over jouw talenten en je persoonlijke ambities. Op die manier werken we samen aan jouw groei.

Techniek en relaties

We bieden onze opdrachtgevers integrale oplossingen voor hun opgaves. Om dat te realiseren investeren we onafgebroken in inhoudelijke expertise, de vakkennis. Daarnaast werken we ook doorlopend met elkaar aan onze adviesvaardigheden, gedrag en de relaties met onze opdrachtgevers.

We leren vooral door te doen (ervaring in projecten) en zelfstudie, we leren ook veel van anderen en indien nodig door het volgen van externe  opleidingen en trainingen. Om vaardigheden en gedrag praktisch verder te ontwikkelen vinden we het nodig om met en van elkaar te leren. Dat geeft ons veel energie. Een groeimindset, waarbij je kansen en mogelijkheden aangrijpt om te leren, vereist feedback. Wij moedigen dan ook een werksfeer aan waar je elkaar gevraagd en ongevraagd feedback vraagt en geeft. Op die manier blijft de organisatie zich steeds ontwikkelen en blijven we innovatief en wendbaar.

Op zoek naar een boeiende stage of afstudeerplaats? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Ook deel uitmaken van onze organisatie?

Monique vertelt je er graag meer over:

Monique van Delft

HR-adviseur

T +31 (0)6 82 80 28 88
E werken@wagemaker.nl

Meer over werken bij Wagemaker: