header image
Werken bij

Jorin

Tijdens mijn afstuderen aan de Universiteit Twente organiseerde de studievereniging (ConcepT) een bedrijvendiner, waarbij ook Wagemaker aanwezig was. Daar leerde ik het bedrijf kennen. Na een gesprek was ik al vrij snel om en kon ik aan de slag als adviseur circulariteit en contractmanagement.

Het mooie aan werken bij Wagemaker is dat je iedereen in het bedrijf kent. Je loopt makkelijk even bij iemand langs en werken in projectteams met verschillende collega’s is altijd leuk. Bovendien krijg je hier alle ruimte om te werken aan opgaves die je boeiend vindt. Zo krijg ik de vrijheid en verantwoordelijkheid om met het actieteam Wagemaker circulair te werken aan de circulariteitsdoelstellingen van de organisatie.

De grootste uitdaging voor de bouwsector is namelijk om te komen tot een volledig circulaire bouweconomie in 2050. Vanuit onze visie dragen wij daar graag aan bij. Dat begint met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, zoals een herbruikbaarheidsscan en een tool om circulariteit te meten. De komende tijd moet circulariteit dan een steeds groter onderdeel worden binnen alle projecten: minder materiaal gebruiken, ontwerpen met andere, innovatieve materialen en actief werken aan herbruikbaarheid en behoud van waarde.

Ik krijg bij Wagemaker de vrijheid en verantwoordelijkheid om met een actieteam te werken aan de circulariteitsdoelstellingen van de organisatie.

Al meteen toen ik na mijn afstuderen bij Wagemaker begon, mocht ik werken aan uitdagende projecten. Contractbeheersing op de N18, certificatencoördinatie op de Afsluitdijk en het begeleiden van uiteenlopende contracten en aanbestedingen voor bijvoorbeeld provincie Limburg en waterschap Aa en Maas. Het zijn stuk voor stuk gave projecten, waarop je trots mag zijn, zeker als die succesvol en naar tevredenheid worden uitgevoerd.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig: hardlopen, fietsen, volleyballen. Bij de volleybalclub zet ik me daarnaast ook in, onder andere als jeugdtrainer. Een zinvolle tijdbesteding, vooral als je ziet dat kinderen beter worden door de tips die je ze geeft!

Ook deel uitmaken van onze organisatie?

Monique vertelt je er graag meer over:

Monique van Delft

HR-adviseur

T +31 (0)6 82 80 28 88
E werken@wagemaker.nl

Meer over werken bij Wagemaker: