header image
Nieuws - 5 september 2023

Drie jubilarissen in de bloemetjes gezet

Vandaag is het Duurzame Dinsdag. We kunnen het op zo’n dag uitgebreid hebben over onze circulator of circulaire ontwerpen. Maar wij vinden duurzame relaties en duurzame dienstverbanden minstens zo belangrijk. Afgelopen week vierden we namelijk weer drie jubilea.

Jeffrey Haverhals startte 15 jaar geleden bij ons als tekenaar. Inmiddels is hij doorgegroeid tot registerconstructeur en werkt hij hard mee aan de digitalisering van bouwprocessen.

Als secretaresse houdt Twanny van Boxtel ons al 20 jaar scherp. Naast een scala aan werkzaamheden, is ze bestuurslid bij onze goededoelenstichting Fun2Care.

Helen Meulendijks kwam 25 jaar geleden bij Wagemaker als constructeur. Ze stuurt nu al jaren de afdeling construeren aan, de hardware van onze organisatie. En sinds vorige week mag ze zich ook partner en directielid noemen.

Kortom, 60 jaar samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid die we hebben gevierd bij een heerlijk stuk gebak. Nogmaals gefeliciteerd met jullie jubileum. We zijn trots en dankbaar voor jullie tomeloze inzet en gezelligheid!

Meer nieuws