header image
Nieuws - 23 december 2022

Fijne feestdagen en gelukkig 2023

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023.

We kijken terug op een bijzonder jaar. Mooie projecten en de fijne samenwerking met al onze relaties. Het was ook een bewogen jaar, zowel in de wereld als dichtbij.

Daarom maakten we de afgelopen week een heleboel energie met en voor elkaar. We trapten onze ‘Warme Winter Week’ af met een gezellig en lekker ontbijt voor alle collega’s door de teamleiders. Voor onze stichting Fun2Care is er hard gefietst om geld in te zamelen voor een duofiets voor Fietsmaatjes Den Bosch. We hebben een groep vrouwen en kinderen die het niet makkelijk heeft een vrolijke en zorgeloze middag bezorgd. En ten slotte hebben we de themaweek afgesloten met onze kerstbijeenkomst in Perron 3. Rens van der Vorst gaf een ontzettend onderhoudende, confronterende en inspirerende presentatie.

We zijn trots dat onze collega’s niet alleen grote verantwoordelijkheid nemen in hun werk, maar dat ze ook weer massaal hun betrokkenheid hebben laten zien naar onze medemensen. We kijken vol vertrouwen uit naar 2023. Graag zien we jullie dan in ons vernieuwd pand, op InfraTech of bij een van de projecten.

Meer nieuws