header image
Nieuws - 11 oktober 2019

Kennissessie vervangingsopgave

Levensduur Bruggen Beter Benutten

Op woensdag 25 september 2019 hebben we de tweede kennissessie gehouden over de broodnodige vervangingsopgave van onze bruggen, vast en beweegbaar. Een inspirerende ochtend waarbij de deelnemers zijn meegenomen in het thema 'Vervangingsopgave Levensduur Bruggen Beter Benutten'. Dit onderwerp bleek een uitstekende gemeenschappelijke deler voor positieve inhoudelijke discussie.

In de aanloop naar deze ochtend hebben we aan de deelnemers gevraagd wat voor kennis zij kwamen halen. Een breed scala aan vragen hebben we ontvangen. Het merendeel van deze vragen zijn beantwoord door de sprekers tijdens de presentaties.

We kijken terug op een geslaagde ochtend waarin de deelnemers veel informatie over de kansen en mogelijkheden met betrekking tot het beter benutten van bestaande kunstwerken opgedaan hebben.

De presentaties zijn via onderstaande links te downloaden:

We geven graag een nadere toelichting of aanvullende informatie over proefbelastingen. Reacties, aanvullingen en/of onderwerpen voor de volgende sessie zijn van harte welkom. Graag tot een volgende keer!

Meer nieuws