header image
Nieuws - 6 november 2023

Mountainbiken voor een goed doel

Altijd leuk wanneer een groepje collega’s een hobby deelt. Gisteren fietsten Koen, Stef, Marcel, Dennis en Jan Willem de mountainbikeroute Schaarsbergen, een bosrijk gebied aan de rand van Arnhem. Uiteraard hebben we aan deze ‘bikkeltocht’ een bijdrage gekoppeld voor een goed doel vanuit onze stichting Fun2Care: Stichting Leergeld.

Het was ruim anderhalf uur baggeren door de 30 km modder, voorop werd flink gesleurd en achteraan een hoop afgezien. Maar ondanks twee lekke banden heeft iedereen het eindpunt gehaald. Na afloop werden de verbrande calorieën weer aangevuld tijdens een gezellig samenzijn met een lekkere pannenkoek.

Leergeld
Omdat we leren en ontwikkelen belangrijk vinden, hebben we gekozen voor een donatie van € 1.000 voor Stichting Leergeld. In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede. Deze kinderen kunnen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Stichting Leergeld zorgt ervoor dat deze kinderen in Nederland dezelfde kansen krijgen als leeftijdsgenoten.

Meer nieuws