header image
Nieuws - 16 juni 2022

Dag van de bouw

Aanstaande zaterdag, 18 juni, organiseert Koninklijke Bouwend Nederland voor de 15de keer de Dag van de Bouw. Bouwlocaties door het hele land stellen die dag hun bouwhekken open en laten je zien wat er allemaal gebeurt bij de mooiste bouw- en infraprojecten.

Versterking Afsluitdijk:
Van 9:00 uur tot 16:00 uur
Bezoekadres: Viaduct 3, Zurich en Stontelerweg 1, Den Oever
Dit jaar is voor de Afsluitdijk extra bijzonder, want de dijk bestaat precies 90 jaar. De komende jaren maken Rijkswaterstaat, bouwconsortium Levvel en De Nieuwe Afsluitdijk de waterkering weer klaar voor de toekomst. Daarom is er een uitgebreid programma voor jong en oud, met onder andere een hop on/hop off bustour langs alle openbare plekken en twee bustouren die toegang geven tot de bouwplaatsen.

RijnlandRoute/N206 ir. G. Tjalmaweg:
Van 10:00 uur tot 15:00 uur
Bezoekadres: Achterweg (ter hoogte van huisnummer 29), Valkenburg
De N206 ir. G. Tjalmaweg is onderdeel van de RijnlandRoute, de nieuwe wegverbinding tussen Katwijk en de A4 bij Leiden. Met deze nieuwe route bouwt de provincie met haar partners aan de bereikbaarheid, leefbaarheid en economische versterking van de regio. De weg lost huidige knelpunten op en garandeert de doorstroming in de regio Holland Rijnland, met name rondom Leiden en Katwijk.

IJsselmondse knoop:
Van 10:00 uur tot 14:00 uur
Bezoekadres: Verbindingsweg, Ridderkerk
De IJsselmondse Knoop is de ontsluiting van het bedrijventerrein Dutch Fresh Port op de snelweg A15. De wegen krijgen meer opstelstroken en er komen twee onderdoorgangen voor veilig fietsverkeer.
 
Klik hier voor meer informatie en aanmelden: https://www.dagvandebouw.nl/

Meer nieuws