header image
Nieuws - 3 oktober 2023

Maurice van Heesch ontvangt oorkonde van Amsterdam

Onze collega Maurice van Heesch is gisteren tijdens de GWW-marktdag in de gemeente Amsterdam in het zonnetje gezet door Ronald Damstra en Marten Klein voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen in het project ‘Onderzoek Bruggen’ van het programma Bruggen en Kademuren.  

Het voortraject van dit project kende de nodige hobbels. Maar zowel de gemeente Amsterdam als wij zagen het belang en de kansen voor de lange termijn. We toonden lef, zetten samen met het projectteam van de gemeente Amsterdam de schouders eronder en investeerden in de onderlinge relaties en processen. Gekoppeld aan onze inhoudelijke expertise leveren we daarmee kwalitatief hoogstaande producten af.

De gemeente Amsterdam motiveert de nominatie als volgt: ‘Wagemaker heeft zich door de passie voor de Amsterdamse bruggen ontwikkeld tot een partner die niet alleen bruggen voor ons beoordeelt op constructieve veiligheid, maar ook meedenkt over het ontwikkelen van nieuwe inzichten en nieuwe rekenmethodes op het gebied van constructieve veiligheid. En dit heeft de opgave in de stad veranderd: Wagemaker speelde een belangrijke rol om het project Oranje Loper verantwoord te laten kiezen welke bruggen nog in stand gehouden konden worden en welke zeker vervangen moesten worden. Dit komt voort uit het vakmanschap en liefde voor het vak van Maurice en de constructeurs van Wagemaker.’

Maurice, het is ontzettend mooi dat jouw harde werken is beloond. Je was de kartrekker, maar je stond uiteraard niet alleen. Ook een groot compliment dus voor onze collega’s uit het project die samen met het projectteam IHA TCVB hebben bijgedragen aan de toekomst en instandhouding van onze hoofdstad.

Meer nieuws