Wat we bieden - Oplossingen

Architectonische vormgeving

Architectuur en inpassen van civiele kunstwerken

Civiele kunstwerken hebben decennialang een plaats in het landschap. Naast functioneel, veilig en duurzaam, dienen ze ook herkenbaar te zijn en te passen in de omgeving. De afstemming tussen het architectonisch ontwerp en het constructief ontwerp vormt een onmisbare schakel in de voorbereiding van een project. Vaak is dit tijdrovend en complex, omdat architect en ingenieurs bij verschillende bureaus werken.

Wagemaker heeft een eigen architect in dienst. Vanaf de oriënterende fase van het project zit zij aan tafel en neemt constructieve haalbaarheid al vroeg mee in het proces. Dat maakt het project helder en snel. Ook bij de contractvoorbereiding en de realisatie is onze architect nauw betrokken. Van beeldkwaliteitsplan tot de materiaalspecifieke keuzes en de detaillering. Vanaf de eerste schets tot aan de uitvoering krijgt een plan een eigen, bepalend gezicht.

Zo ben je verzekerd van één integraal ontwerp waarbij vormgeving, inpassing, planning, kosten en uitvoerbaarheid al meteen vanaf de start op elkaar zijn afgestemd.

Met het ‘visuele plaatje’ heb je bovendien een ijzersterk communicatiemiddel in handen voor project, proces en alle belanghebbenden.

Meer weten over de vormgeving van je project?

Els vertelt je er graag meer over:

Voorbeeldprojecten van Architectonische vormgeving

Nieuws